top of page

Kosten en vergoedingen: 

Een vol consult duurt 50 minuten en bedraagt 100 euro.

In overleg met de therapeut kan er eventueel overgegaan worden op een half consult.

Een half consult duurt 25 minuten en bedraagt 60 euro. Het eerste consult is altijd een vol consult.


De behandeling dient direct na afloop per pin of contant te worden afgerekend.

U krijgt een factuur mee die u bij uw zorgverzekeraar in kunt dienen.

 

Individuele en curatieve therapieën worden soms geheel, maar meestal gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering (geen eigen risico). Hiervoor dient de therapeut ingeschreven te staan bij een erkende beroepsorganisatie. Alex Frijters staat geregistreerd bij de Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Als Orthomoleculair therapeut staat hij ingeschreven bij Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT).

Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar voor osteopathie klik hier. Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar voor orthomoleculaire therapie klik hier.

Voor het laboratorium onderzoek is er geen vergoeding.

 

Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te geschieden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl.

Als CAT-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

CATVergoedbaarVirtueelschild.png
GATVirtueelschild.png
Logo NRO.PNG
bottom of page